Mencari Pinjaman Segera ?

Kadar Faedah Pinjaman Rendah

Kelulusan Pantas dan Rahsia

Tempoh pembayaran balik 60 bulan dan Kadar had pinjaman 10x ganda daripada gaji

Tawaran Kami

Pinjaman Peribadi

Ditubuhkan untuk memenuhi keperluan Khas kepada kakitangan kerajaan, swasta, golongan berpencen @ socso untuk pengubahsuaian rumah, pendidikan, pembayaran balik kad kredit dan perkahwinan.

Mohon Sekarang

Pinjaman Koperasi

Ditubuhkan untuk memenuhi keperluan Khas kepada kakitangan kerajaan, swasta @ socso, untuk pengubahsuaian rumah, pendidikan, pembayaran balik kad kredit dan perkahwinan.

Mohon Sekarang

Pemindahan Baki Hutang

Kami menyediakan perkhidmatan pemindahan baki hutang anda samada hutang money lender lain, bank-bank dan kad kredit. Tiada penjamin atau cagaran yang diperlukan.

Mohon Sekarang

Tentang Kami

Kudat Subang Perdana adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang diluluskan oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kakitangan kami di Kudat Subang Perdana. mempunyai pengalaman yang terbaik untuk membantu anda dalam peminjaman wang.

Kami menawarkan skim pinjaman dengan kadar faedah yang rendah tanpa sebarang bayaran tersembunyi. Individu yang telah disenarai hitam oleh Bank Negara Malaysia turut layak memohon skim pinjaman dengan kami. Ejen peminjaman pula dapat menikmati komisen yang lumayan.

  • PERUNDING BERKELAYAKAN
  • PERKHIDMATAN PELANGGAN
  • PRESTASI SYARIKAT KAMI
  • KELULUSAN YANG CEPAT

Kelebihan Pinjaman Kami

Kadar Faedah Yang Rendah

Kelulusan Yang Mudah

Pembayaran Balik Yang Fleksibel

Tiada Caj tersembunyi

Tiada Penjamin Diperlukan

Dokumen yang lengkap

HUBUNGI KAMI SEKARANG,
KAMI SENTIASA BERSEDIA UNTUK KHIDMAT ANDA

MOHON SEKARANG